Warehouse Build
 WFEL.

Warehouse Build
WFEL.

Challenge.

ACS was employed by WFEL to undertake a remodel of their existing paint shop. This included raising the roof height to accommodate a new crane and workshop facility/rolling road test area.

Solution.

The current car park was altered and extended including a revised drainage and attenuation scheme, lighting, H/V services and fire mains. A new security lodge was installed as well as the removal of the existing Spaciotempo buildings and ground floor slabs/service yards and below ground obstructions/basements. Construction of a new access road took place, retaining walls and service yards leading to the new 5000m2 Boxer building facility with a new steel portal frame construction and external cladding and new service yards.

Outcome.

The scheme is progressing well and works are being completed on time.